За нас:

Термо стил Иванов ЕООД е създадена през 1999 год. и е специализирана в областите климатизация, отопление, вентилационна и соларна техника. Извършва вътрешни строителни ремонти ,на жилищни сгради и апартаменти с архитектурен дизайн по желание на клиента.Разполага с екип от високо квалифицирани специалисти и добра материална база. Фирмата извършва технико-икономически анализи, проектиране, доставка, монтаж, пуск, настройка, гаранционна подръжка и следгаранционен сервиз на съоръжения и инсталации за отопление, вентилация и климатизация. Поради широкия профил на фирмата, клиентите имат възможност да избират между различните системи и дизайн, така че да се постигнат оптимални технико-икономически решения, при оценка на обективните условия за всеки отделен случай за цялостен ремонт до ключ. Благодарение на опита на нашите специалисти ние ви предлагаме решения за най-ефективна реализация на изискванията ви с висококачествени съоръжения и материали, съгласно европейските стандарти. Фирмата предлага коректност, партньорство и решения със съвременни технологии. Климатична техника: Фирмата е оторизиран представител на климатична техника DAIKIN , GREE и други. Проектира, доставя и монтира термопомпи,сплит системи, системи на директно изпарение VRV както и чилърни системи на еднофамилни жилищни сгради, хотели и административни помещения.

  • Отоплителна техника:

Фирмата работи с отоплителна техника внос предимно от Италия и Германия. Изпълнява отоплителни инсталации във варианти: подово, радиаторно, въздушно и комбинирано отопление. Монтира котли на твърдо, течно и газообразно гориво. Проектира, доставя и монтира инсталации предварително съгласувани с възложителя. Предлага инженерни решения на необичайни и нестандартни проблеми по изграждане на инсталациите.

  • Соларна техника:

Фирма педлага богата гама от слънчеви колектори и оборудване на германски производители.

  • Вентилационна техника:

Фирмата разполага с база за производство на въздухопроводи от поцинкована ламарина във всички модификации. В състояние сме да изпълняваме поръчки в кратки срокове на преференциални цени.

  • Строителни ремонти:

Къртене и разбиване на стари стени. Изграждане на нови и промяна на вътрешната архитектура, съобразена с конструктивните елементи на сградите. Промяна на изграждане на нови електрически ,ВиК и отоплителни инсталации. Монтаж на PVC и алуминиева дограма. Входни и вътрешни врати и декоративни прегради. Фаянс и подови замаски и покрития с керамика, ламинат, паркет. Всичко съгласувано и изискванията на клиента до ключ-включително и обзавеждането.